ARTICOLE

Articole Recente

Masajul Terapeutic
Masajul terapeutic

Masajul terapeutic reprezinta o serie de manevre manuale sau tehnice, variate, aplicate sistematic pe suprafata organismului in scop fiziologic, curativ, profilactic sau terapeutic.

Poliartrita Reumatoidă
Poliartrita Reumatoidă

Poliartrita Reumatoidă – este o boală inflamatorie sistemică cronică, cu etiologie necunoscută și patogenie autoimună, caracterizată printr-o artropatie cu evoluție deformantă și distructivă, dar și manifestări sistemice multiple.

Reabilitarea Pacientului Cu Infarct Miocardic Acut
Reabilitarea pacientului cu infarct miocardic 

Reabilitarea pacientului cu infarct miocardic Reabilitarea pacientului cu infarct miocardic – la baza aparitiei si dezvoltarii conceptului de recuperate cardiaca sau cardiovasculara.

Sindromul Dureros Cervico - Cefalic
Sindromul dureros cervico-cefalic

Sindromul dureros cervico-cefalic este caracterizat prin prezența concomitentă a durerilor în coloana vertebrală cervicală însoțite de iradieri constante către vertex.

dorsalgiile
Dorsalgiile

Dorsalgiile sunt afecțiuni degenerative ale coloanei vertebrale dorsale - caracterizate prin durere la nivelul coloanei vertebrale toracale.

Gonartroza
Gonartroza

Gonartroza reprezintă afectarea articulației genunchiului determinată de ruperea echilibrului între mecanismele de solicitare exercitate asupra ei și capacitatea de rezistență la efort a țesuturilor cartilaginos și osos.

Suna Acum