ARTICOLE

Articole Recente

Hernia-de-disc-lombara-Tratament-fara-operatie
Hernia De Disc – Tratament Fără Operație

Hernia de disc lombara reprezintă cauza cea mai frecventă a sindromului lomboradicular .Hernia de disc lombară se află la originea apeste 80% din sindroamele lomboradiculare de tip mecanic sau degenerativ.

Spondiloza Cervicala
  Spondiloza cervicala – Afla ce proceduri de fizioterapie m-au ajutat !

Spondiloza cervicala este o afectiune degenerativa a coloanei vertebrale , care se manifesta clinic mai frecvent dupa varsta de 40 de ani.

Programul kinetic in Periartrita scapulohumerala
Programul kinetic in Periartrita scapulohumerala

Programul kinetic in Periartrita scapulohumerala este alcatuit dintr-un complex de exerciţii adaptate permanent statusului clinico-funcţional al pacientului.

Durere de umar
Periartrita scapulohumerala

Una dintre cele mai frecvente afectiuni la nivelul umarului este periartrita scapulo-humerala (PSH). La nivelul umarului, biomecanica este foarte complexa. Moabilitatea maxima a umarului reprezinta cea

Fibromialgia durere musculara
Fibromialgia (sindromul durerii miofasciale)

Fibromialgia sau sindromul durerii miofasciale este un sindrom sau boală  (conform Organizației Mondială a Sănătății din 1992) si face parte din categoria bolilor reumatice.

TENS
Electroterapia

Cele mai frecvente afecțiuni pe care le tratăm cu ajutorul fizioterapiei sunt afecțiunile reumatice, ortopedice și cele neurologice.

Suna Acum