Doar la noi
SĂNĂTATE > SISTEMUL VENOS

Acest mod pentru vindecarea varicelor uimește prin eficiență!

„Urla ca un animal sălbatic, când îmi mângâia gambele... Uneori chiar le lingea...”

Bărbatul care se dădea drept vindecător, combătea varicele oamenilor printr-un RITUALUL DE ȘAMAN pentru 44 000 lei. A ieșit la iveală că de fapt utiliza o metodă științifică, mulțumită căreia oricine poate combate 100% varicele singur acasă – repede, ușor și pe lângă acestea gratuit!

ADEVĂRURI Alin Lupescu | ADEVĂRURI 3 de citire
Distribuie articolul ADEVĂRURI ADEVĂRURI ADEVĂRURI ADEVĂRURI
ADEVĂRURI

Oamenii din întreaga lume veneau la el cu picioarele îndurerate, umflate precum niște baloane, deseori cu ulcerații, decolorări și vene vizibile, care aminteau de niște șnururi răsucite. Ieșeau „vindecați”, cu picioarele ușoare, fără nici măcar o umbră de vene vizibile. Plăteau usturător, pentru că credeau că pseudo-vindecătorul deține puter supra-umane și mâinile lui desfundă venele și mulțumită acesteia varicele dispar. Masa oamenii, iar după câteva zile nu doar cu ochiul liber, dar și cu radiografia venoasă (așa numita doppler) se vedea, că circulația corespunzătoare a revenit 98,8%. Doritori nu au lipsit, chiar dacă sub acoperirea ritualurilor șamanice comitea molestări asupra anumitor femei...

„Acestea nu sunt vrăji, ci un simplu tratament!” – dezvăluim adevărul pe tema modului, prin care pseudo-vindecătorul a ajutat sute de persoane

  • Cercetătorul de 53 de ani din Mongolia, între anii 2012-2020 a colaborat cu laboratorul European al Departamentului de Sănătate din Zurich, Subiectul cercetărilor au fost moleculele inteligente, care desfundă venele și duc la eliminarea varicelor.
  • În anul 2020 cercetătorul a dispărul, furând hard disck-ul cu rezultatele cercetărilor de 8 ani, toate probele și rețeta.
  • Cercetătorul și-a început activitatea ca vindecător, care vindeca oamenii de varice prin ritualuri șamanice.
  • Bărbatul însă vindeca oamenii prin substanța inventată în laborator, pe care a furat-o. Este formula flebologică activă, care desfundă venele și le redă circulația corespunzătoare a sângelui, iar datorită acesteia varicele dispar.
  • Vindecătorul șaman a vindecat în acest mod peste 300 de persoane, câștigând din asta o avere: 30 000 000 de dolari, adică 133 182 000 lei.
  • Din fericire povestea are final fericit: escrocul a fost demascat, iar rețeta pentru formula flebologică a revenit la Departamentul European de Sănătate. Este deja disponibilă pentru oricine în nevoie și este finanțată.
  • După formula flebologică pentru eliminarea varicelor, durerii și picioarelor umflate în 3 săptămâni, poți face cerere aici >>

Mai multe informații le citești mai jos ⬇️

Doamna Irina de 59 de ani este una din puținele persoane din România, care a profitat de serviciile așa numitului pseudo-șaman. A fost de acord să ne răspundă la câteva întrebări. Prezentăm fragmentele răspunsurilor ei.

ADEVĂRURI

Doamna Irina a cerut să nu i se dezvăluie adevărata sa identitate.

„Cel ce se îneacă, cu briciul se laudă...”

Oamenii poate vor râde, pentru că am crezut în vreun ritual. Eu însă am încercat deja totul pentru varicele mele. Chiar și operație am avut, și ce? Și nimic, pentru că după 3 luni au revenit! Trebuia să fac ceva cu asta, pentru că acele vene bombate mi-au umflat picioarele și mă dureau, ba chiar și ulcerații mi-au apărut, încât nu se putea trăi din cauza asta și nici să-mi mai pun ceva, în afară de ciorapi. Mă temeam că în final un cheag se va desprinde și voi muri... Fiul meu la scurt timp avea să se însoare și nu voiam să-i fac rușine la nuntă față de familia soției, că mama stă, că nu are putere să se ridice să ajute, iar pe lângă asta stă cu fața aia îndurerată, în loc să se distreze. Eram disperată!

Toți și-au recuperat niște gambe frumoase și netede. Ca o vrajă!

Acest șaman vindeca pe oricine plătea. Era o femeie, care cântărea peste 200 kg. Abia ce se mișca din cauza obezității. Avea asemenea varice, încât picioarele ei erau negre și atât de umflate, încât nu-ți putea pune încălțăminte normală și avea niște papuci făcuți dintr-un covor. Ea de fericire plângea precum un castor, când i-a dat jos umflăturile și varicele.

Dar mai era și o actriță cunoscută din Americ – avea picioarele complet pline cu avele varice și din cauza asta nu voiau să o ia la filme. Pe ea de asemenea a ajutat-o. Pe acea obeză a vindecat-o până la 2 săptămâni, însă pe actriță în 2 zile. Ajuta și bărbații, însă nu prea doritor...

Foarte scump, însă în sfârșit eficient!

Trebuia să îi plătești 10 000 de dolari. Adică 44 000 de lei. Însă după cum am spus, cel ce se îneacă se prinde de brici. Mi-am vândut mașina, mi-am luat împrumut. Eram foarte disperată. Mă primea în Ungaria chiar lângă graniță, iar eu nu locuiesc la 9 km distanță de acest loc, așa că nu vor fi foarte multe costuri...

Am strâns din dinți

...când mi-a făcut acel ritual pentru eliminarea varicelor. Pentru că masa complet picioarele. Ei și... Poate pare prostesc, dar uneori mă temeam. Urla ca un animal sălbatic, când îmi masa gambele... Uneori chiar le lingea, în special partea de sus a gambelor... Că cică așa fac șamanii în timpul ritualurilor. Acest lucru era foarte ciudat și înjositor. Dar în primul rând: am plătit deja. În al doilea:

Deja de la al doilea masaj, picioarele au încetat să mi se mai umfle!

La nici un alt tratament nu am mai fost. Am început să mai îmi pun șosete compresive. Nu stăteam cu picioarele în sus, nu mi-am pus comprese și nu am fost la laser. Nici una din acestea, doar acele masaje. Și după 3 săptămâni la analize a ieșit, că am vene sănătoase și nici mă car urmă după varice – ca și cum nu erau! Spuneți-mi voi acum, cine nu ar fi crezut, că este o minune sau niște puteri șamanice?

ADEVĂRURI
PICIOARE ÎMPLETITE CU O REȚEA DE VARICE UMFLATE
ADEVĂRURI
PICIOARE NETEDE, FĂRĂ URME DE UMFLĂTURI ȘI NODUL INESTETICI ÎN VENELE SUPRADIMENSIONATE

Acum știu deja, că nu era vorba de niciun ritual. Acel gel m-a desfundat, pe care îl utiliza pentru masaj. Este acea formulă flebologică. Ce să zic, m-am lăsat înșelată. Însă prefer să privesc cu optimism la asta, pentru că după ani de luptă cu durerea, mâncărimile, umflăturile și venele care ieșeau îngrozitor, am liniște. Varicele nu mai revin! Mă simt de parcă sunt cu 30 de ani mai tânără. La nunta fiului am dansat până dimineața – și asta în rochie cu gambele descoperite și încălțăminte pe toc! Îmi pare rău, că mi-am făcut datorii la bancă din cauza escrocului, iar acum acest tratament l-aș fi avut cu finanțare aproape gratis...”

Aceasta este o inovație istorică în medicină – cercetătorii spun, că în decurs de 1 an, problema varicelor picioarelor va înceta să mai existe în lume

Abia ce au trecut câteva săptămâni de la distribuirea formulei flebologice în cadrul finanțării și deja peste 17 000 de mii de persoane au scăpat de varicele dureroase, picioarele umflate, de ulcerații și mâncărimile pielii, urmate de venele mărite. Toți sunt de acord, că pentru acest tratament nu sunt cazuri fără speranțe!

S-a confirmat prin 12 cercetări clinice, că formula flebologică activă:

  • eliberează de varice – în 21 de zile
  • elimină umflăturile picioarelor – în 1 oră
  • elimină mâncărimea persistentă a pielii – în 30 de secunde
  • combate ulcerațiile – în 7 zile
  • reversează umbra trombpsei, insuficiența și inflamarea venoasă – pentru totdeauna
  • eliberează de durere, furnicături, crampe și greutatea picioarelor – în 1 zi
  • asigură față de revenirea varicelor – pentru totdeauna
  • redă 100% permeabilitate venelor!

Este suficient doar de 2 ori pe zi să te dai pe locurile atacate de varice cu formula flebologică care conține moleculele inteligente pentru desfundarea venelor. Formula este sigură pentru sănătatea pielii și a îngregului organism, și nu provoacă efecte adverse. Cei mai renumiți profesori din întreaga lume sunt de acord: este o descoperire de nivelul Nobelului! În glumă numesc chiar această formulă „operația varicelor în tub”.

Acum orice român poate profita de această „operație a varicelor la tub” – 17 000 de persoane confirmă, că merită.

Dragă Cititorule, dacă ai probleme cu varicele, picioarele umflate și vrei odată pentru totdeauna să scapi de acestea – vizitează pagina Departamentului European de Sănătate și comandă-ți propria formulă flebologică active în cadrul finanțării nerambursabile a costurilor. Link-ul se află la sfârșitul articolului.

ATENȚIE! Finanțarea este valabilă până la finalul zilei .

Reține, că ai o singură sănătate. Nu merită să aștepți până când cheagul se va forma în venă, a cărui desprindere poate amenința cu moartea. Viața este de asemenea prea scurtă, pentru a suferi de durere, rușine și umbra a ce este mai rău... Din fericire, deja peste 3 săptămâni te poți bucura de vene 100% desfundate și de picioare „ușoare” fără varice. Îți dorim multă sănătate!

Comentarii

(191 comentarii)

Pentru a adăuga comentariu, autentifică-te>>

  1. ADEVĂRURI
    mioara acum 31 de minute

    asta e de rasul curcilor, ca oamenii cred in facatori de minuni, doar nu mai traim in Evul Mediu. nu prea imi pare rau de femeia aia, pentru prostie se plateste 😉

  2. ADEVĂRURI
    Ioan Chirilă acum 49 de minute

    Ginerele meu sa dat cu asta!!! Dupa multi ani cu varice, dupa care avea ulceratii pe gambe, sa dat odata si varicele au disparut. Cine s ar fi gandit!

  3. ADEVĂRURI
    Roxana A. acum 2 ore și 9 minute

    se poate utiliza si pentru picioarele obosite? Am o munca in care stau in picioaresi seara nici macar gleznele nu le mai vad

    1. ADEVĂRURI
      Bogdan Ghițu acum 8 minute

      Doamna Roxana, da, se poate. Formula flebologica are actiune de racorire, relaxare si elimina durerea. Salutari!

  4. ADEVĂRURI
    Andreea acum 3 ore și 18 minute

    VA recomand din toata inima acest tratament. folosesc de o saptamana si ma simt ca noua. In sfarsit nu imi mai este rusine sa port foste scurte sau rochii. Picioarele sunt netede, fara acele umflaturi ingrozitoare din vene. Dar nu lam vazut nici in farmacii nici in magazine, doar pe aceasta pagina se poate comanda.

  5. ADEVĂRURI
    MARIN acum 5 ore și 2 minute

    Pana cand se poate profita re finantare?

    1. ADEVĂRURI
      Bogdan Ghițu acum 7 minute

      Domnule Marin, numarul finantarilor este limitat si din pacate se termina chiar astazi, dar mai puteti profita de aceasta, apasand pe acest link >>
      Salutari!

  6. ADEVĂRURI
    Cristina Curca ieri

    Un tip scarbos, in loc sa ajute oamenii a supt din ei atatia bani. Inimaginabil..... 😫

  7. ADEVĂRURI
    Margareta Neagu ieri

    Oameni buni, nu jutecati acei oameni asa, este josnic. Poate nu aveti varice asa ca nu intelegeti ce are omul si cat de mult poate suferi din acest motiv, imaginati-va ca aveti astm si va sufocati si cineva va promite ca va trateaza, toti ati incerca

    1. ADEVĂRURI
      gabi ieri

      femeio, dar ei au mai platit 44 de mii pentru asta !!!!!!!!!!

  8. ADEVĂRURI
    bogdan jilan ieri

    am de ani varice asa ca voi comanda, vedem daca merita?

  9. ADEVĂRURI
    Paula Petrache ieri

    Am auzit de aceste cercetari asupra moleculelor pentru desfundarea venelor acum cativa ani. Atunci se auzea despre asta ca o realizare precum teleportarea celulelor. Nu stiam ca s-a ajuns pana aici. Incredibil....😛

  10. ADEVĂRURI
    Diana Balan alaltăieri

    Uffff, comand repede pentru sot, cat mai e finantare.

Pagina <1/15>