fbpx

Kinetoterapie la DomiciliuKinetoterapie la domiciliuDacă nu vă puteți deplasa, venim noi la dumneavoastră.  

 

Kinetoterapia la domiciliu este necesară în:  

– afectiuni ale aparatului locomotor (ortopedice și posttraumatice), 

– afecţiuni neurologice (accidente vasculare cerebrale, traumatisme ale coloanei vertebrale, boli degenerative și inflamatorii ale sistemului nervos, sindroame neurologice) 

tulburări de statică vertebrală (scolioze, cifoze)

– afecțiuni reumatice (spondilită, poliartrită reumatoidă, artrită, reumatisme degenerative)

– afecțiuni congenitale (distrofia neuro-musculară, luxaţie congenitală de şold, tetraplegie) si multe altele.

Oferta pentru Kinetoterapie la Domiciliu

Beneficiați de oferta pentru kinetoterapie la domiciliu in perioada Septembrie – Decembrie 2019.

Puteți achiziționa la preț redus 1 abonament de 10 ședințe de kinetoterapie la domiciliu.

1 ședință de tratament durează 50 de minute.

 

Preț întreg kinetoterapie la domiciliu: 1000 lei

Preț redus kinetoterapie la domiciliu: 800 lei*

Programați-vă acum și profitați de reducerea de pret pe sedinta de  20 % față de lista de prețuri.

*oferta este valabila pentru pacientii care lociuesc in cartierele Militari, Crangasi si Drumul Taberei. Pretul este valabil doar la achitarea integrala a celor 10 sedinte. 

Cereti o programare!

Prin apasarea butonului de mai sus sunteti de acord cu Termenii si Conditiile.

Kinetoterapie la domicliu

Centrul de recuperare medicala  Vimed din Bucuresti, sectorul 6 ofera servicii de kinetoterapie la domicliu, asigurate de kinetoterapeuti specializati. Programele de kinetoterapie se asigura la domiciliul dumneavoastra pe raza municipiului Bucuresti. Programele de kinetoterapie sunt personalizate de kinetoterapeut in functie de afectiunea si diagnosticul stabilit de catre medicul specialist.

Pentru eficacitatea programului de recuperare prin kinetoterapie se fac cel putin 10 sedinte la dumneavoastra acasa. La domiciliu beneficiati de intreaga atentie si grija a kinetoterapeutului.

Obiectivele programelor de kinetoterapie la domiciliu

Prin kinetoterapie se remediaza deficientele, se imbunatateste mobilitatea si se reda functionalitatea individuala. Obiectivele programelor de kinetoterapie difera in functie de nevoile fiecarui pacient. Acestea pot fi: cresterea mobillitatii, cresterea flexibilitatii, reeducarea coordonarii, reeducarea sensibilitatii, reeducarea respiratorie, corectarea posturii, reducerea contracturilor si a spasticitatii. De asemenea: redobandirea mersului, tonifierea musculaturii, corectarea deficitelor motorii, redobandirea incredererii de sine, asuplizarea coloanei vertebrale, redobandirea controlului motor, redobandirea activitatilor, independenta functionala si altele.

Recomandari pentru Kinetoterapie la domiciliu

Kinetoterapia la domiciliu se adreseaza pacientilor dupa operatii de fracturi, proteze (de sold, de genunchi si nu numai),  dupa artroplastie si alte interventii sau afectiuni din sfera ortopedica (entorse, luxatii, malformatii congenitate sau dobandite, traumatisme etc). Kinetoterapia la domiciliu mai este indicata si dupa operatii de hernie de disc sau alte operatii pe coloana vertebrala (cervicala, dorsala sau lombara).Venim la domiciliu si pentru pacienti cu afectiuni neurologice care au suferit un accident vascular cerebral ischemic (AVC), post AVC hemoragic, pareza (monopareza, dipareza, hemipareza, parapareze, terapareza), paralizii (monoplegie, diplegie, hemiplegie, paraplegie, tetraplegie), anevrism cerebral, atrofie cerebrala etc. Se recomanda ingrijiri de kinetoterapie la domiciliu si pentru copii cu dizabilitati: paralizie cerebrala, mielomenigocel etc. De asemenea kinetoterapia este importanta  pentru diferite afectiuni locomotorii la copii: luxatii, entorse, torticolis congenital sau dobandit, talus valgus, picior plat (platfus), picior in var equin, var sau valg, genu varum unilateral sau bilateral (picioare in paranteza), genu valgum unilateral sau bilateral (picioare in X), pareze usoare, etc

Servicii Clinica Vimed

Pe langa serviciiul de kinetoterapie la domiciliu, la Clinica Vimed puteti beneficia si de proceduri de fizioterapie (electroterapie, laser, ultrasunet, parafina), de kinetoterapie, masaj terapeutic si consiliere de nutritie.

Kinetoterapie la domiciliu
Kinetoterapie la domiciliu
Kinetoterapie la domiciliu

Suna Acum