Tonerin medicament

10 Comments

    1. Bună ziua! Nu, Tonerin nu ajută la varice. Varicele sunt o afecțiune vasculară care necesită tratament medical. Tratamentul poate include terapii medicamentoase, schimbări de stil de viață și, în cazuri severe, proceduri chirurgicale.

  1. Am mai luat o doză de de Tonerin, dar mai pot să iau o doză de Tonerin după numai 6 luni? Că mi s-au găsit iar vasele înfundate. Vă rog să-mi comunicați de urgență, să pot face comanda. Că la prima doză mi s-a spus, că mai pot curăța vasele cu Tonerin, numai după 5-6 ani. Repede, care-i adevărul ! m nevoie de Tonerin. Dar, mi-e frică, să nu greșesc !Unde primesc răspunsul ?

    1. Bună ziua, vă recomand să vă adresați unui medic sau farmacist care vă poate oferi informații corecte. Aceștia vor putea să vă evalueze situația și să vă facă recomandări adecvate.

  2. Este adevărat că Tonerin, pe lângă ingredientele naturale menționate pe cutie, produsul conține și valsartan și hidroclorotiazidă?

    1. Bună ziua, Tonerin conține numai ingrediente naturale. Este întotdeauna recomandat să citiți prospectul produsului și să vă adresați medicului sau farmacistului pentru sfaturi și informații suplimentare înainte de a utiliza orice supliment sau medicament, chiar și atunci când acestea conțin doar ingrediente naturale. Este important să fiți bine informați și să vă asigurați că produsul este potrivit pentru nevoile și condițiile dumneavoastră de sănătate.

  3. Eu cred, că din cauza vaccinelor, mi s-au înfundat iar vasele de sânge. Eram foarte mulțumită, că foarte multe chaguri de sânge, eliminam pe nas, în timpul când foloseam medicamentul Tonerin. După taratament, trăiam fără grijă, dar am făcut un control de rutină și junătate din corp, vasele sunt înfundate. Am fișele medicale. Aș vrea să mai repet acest tratament Tonerin, dar nu știu, dacă mai voie așa de repede, după prima doză de o lună de zile, ce am terminat-o acum 6 luni. Vreau răspuns, urgent.

    1. Bună ziua, este important să discutați aceste probleme cu medicul dumneavoastră sau cu un profesionist din domeniul sănătății care vă cunoaște istoricul medical și care vă poate oferi sfaturi și tratament individualizat în funcție de situația dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *